Sugeng rawuh ing situs web kita.

Majelis Kabel Waterproof, Konektor DC

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian

Déwan kabel anti banyu

Nomer Model: sabuk kawat otomotif 66

Papan Asal: Olink

Kapasitas: 1,5 USD

MOQ: 20 * 20 * 10 Sentimeter

Produk

SGS IATF16949, kabel sertifikat CE

Cangkang plastik: nilon PA66

Terminal: tembaga kaleng

Kawat: inti tembaga, jaket PVC

Suhu sing dirating: -25 nganti + 85 ° C

Sabuk kabel: PVC, karet, silikon

Frekuensi operasi: 50 / 60Hz

Saiki sing ditrapake: 3A

Voltase sing ditrapake: 250V AC / DC

Rating kebakaran: 94V, VW-1, CSA FT1

Advanagtes

Konektor 1 bisa uga TE, Molex, JST, Deutsch, Hirschmann, Delphi, FCI utawa sing padha karo.

2 Kabel bisa nggunakake UL.CCC, CE.VDE, CSA, AS / NZ, PSE sing kabukten.

3 Sampel Gratis bisa diwenehake sawise dikonfirmasi kuotasi.

4 Kontrol kualitas ketat ing sistem manajemen ISO.

5 Kabeh produk tes 100% sadurunge dikirim

6 Kabeh jinis produk cocog karo ROHS.

7 ODM / OEM order, order trial lan kabel khusus disambut.

8 Insinyur kita duwe pengalaman luwih saka 12 taun babagan desain sabuk kabel supaya bisa kerja bareng sampeyan kanggo nemokake solusi sing paling apik kanggo ora mung nyukupi sarat nanging uga ngontrol biaya.

Desain Kabel Kawat

Sabuk kawat biasane dirancang kanggo nyederhanakake produksi komponen sing luwih gedhe, lan dirancang adhedhasar syarat geometris lan listrik saka peralatan sing bakal dipasang.

Harness kabel biasane digunakake ing industri elektronik, industri otomotif, ing pabrik mesin konstruksi lan peralatan industri, uga kanggo produksi barang putih kayata mesin cuci lan pengering, lemari es, lan peralatan rumah tangga liyane.

Tenaga kawat nyederhanakake bangunan komponen sing luwih gedhe iki kanthi nggabungake kabel menyang unit siji, utawa sawetara unit, kanggo instalasi "drop-in". Kanthi ngikat akeh kabel, kabel, lan subassemblies dadi sabuk, OEM utawa installer mung duwe siji komponen sing kudu diinstal. Kajaba iku, sabuk kawat ngidini perakitan sing wis rampung bisa diamanake luwih apik tinimbang efek abrasi lan geter, lan kanthi nyempetake kabel dadi bundel sing ora fleksibel, panggunaan ruang dioptimalake.

Sawise desain digawe, proses nggawe sabuk kawat diwiwiti karo pangembangan skema sing digunakake kanggo nggawe dokumen manufaktur lan dewan majelis kanggo abah. Déwan Déwan, utawa pin pin, minangka diagram abah ukuran lengkap lan nuduhake kabeh komponen lan dununge lan uga dadi papan kerja kanggo abah. Kabel sing dibutuhake kanggo sabuk diwenehake ing rol induk lan dipotong nganti suwene sing dipengini lan ditandhani kanthi nyithak utawa menehi label yen perlu. Sawise dipotong nganti suwene suwene, kabel dilucuti kanggo mbukak konduktor sing ora terisolasi banjur dipasang ing terminal utawa omah konektor sing dibutuhake. Kabel lan komponen kasebut banjur dilebokake ing papan pin lan kaiket nganggo tali, tali kabel, kabel kabel, lengen klambi, pita, tenunan senar sing diekstrusi, utawa kombinasi kasebut.

Sanajan kepenginan nambah otomatisasi, harnesses kabel, umume, terus digawe kanthi tangan amarga akeh proses sing beda-beda.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita