Sugeng rawuh ing situs web kita.

Majelis Kabel Sensor

  • Wego ECG Cable With 5 Leadwires AHA G5198S

    Kabel ECG Wego Kanthi 5 Leadwires AHA G5198S

    Rincian Medke P / N: G5198S kabel ECG Wego kanthi 5 kabel utama, AHA, Snap Latex gratis (2,5 + 0.7) m kabel TPU Garansi nem wulan CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilisasi, paket individu kanthi instruksi Keamanan Produk: IEC 60101-1 disetujoni, cocog karo MDD 93/42 / EEC lan AAMI / ANSI EC53 Suhu sekitar: 0 nganti 40 ° C (32 nganti 104 ° F) Kelembapan relatif: 15% nganti 95% Bahan: Kabel jaket TPU Kualitas; Relief galur PVC medis; Pin berlapis emas lan plug Nylon AliExpress: Pembayaran 12P Kita nampa ...
  • Mindray Adult Clip SpO2 Sensor P9318G

    Mindray Dewasa Klip SpO2 Sensor P9318G

    Rincian Medke P / N: P9318G Mindray Dewasa Klip SpO2 Sensor Lateks gratis 3m TPU kabel Garansi setaun CE / ISO 13485 Paket FSC FDA: non-sterilisasi, paket individu kanthi instruksi Keamanan Produk: IEC 60601-1-1 disetujoni, cocog karo MDD 93/42 / EEC EN9919: 2005 Ukuran pasien: Suhu sekitar diwasa: 0 nganti 40 ° C (32 nganti 104 ° F) Kelembapan relatif: 15% nganti 95% Teknologi pangukuran: LED Tri-panjang gelombang & detektor foto Dawane dawa: 660nm / 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%); Unsp ...
  • IBP Cable To USB Transducer, B0912

    Kabel IBP Kanggo USB Transducer, B0912

    Rincian Medke P / N: Selang Adaptor Mindray IBP B0912, pas kanggo transduser USB Latex gratis 3,6m Kabel TPU Garansi enem wulan CE / ISO 13485 Paket FSC FDA: non-sterilisasi, paket individu kanthi instruksi Keamanan Produk: IEC 60101-1 disetujoni, selaras karo MDD 93/42 / EEC lan AAMI / ANSI SP10 Suhu sekitar: 0 nganti 40 ° C (32 nganti 104 ° F) Kelembapan relatif: 15% nganti 95% Bahan: Kabel jaket TPU Kualitas; Relief galur PVC medis; Pin berlapis emas lan plug Nylon Mindray: BeneView T5 BeneView ...
  • Bionet Neonate wrap SpO2 Sensor P5306B

    Bionet Neonate bungkus SpO2 Sensor P5306B

    Rincian Medke P / N: P5306B Bionet Neonate bungkus SpO2 Sensor Latex gratis 3m TPU kabel Garansi setaun CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilisasi, paket individu kanthi instruksi Produk Keamanan: IEC 60601-1-1 disetujoni, sesuai karo MDD 93/42 / EEC EN9919: 2005 Suhu sekitar: 0 nganti 40 ° C (32 nganti 104 ° F) Kelembapan relatif: 15% nganti 95% Teknologi pangukuran: Dawane Tri-panjang gelombang & detektor foto Dawane LED: 660nm / 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%); Ora ditemtokake (0-69%) Pulsa ...
  • Biolight ECG Cable With 5 Leadwires AHA G5135P

    Kabel ECG Biolight Kanthi 5 Leadwires AHA G5135P

    Rincian Medke P / N: G5135P Kabel Biolight ECG kanthi 5 kabel utama, AHA, Pinch Latex gratis (2,5 + 0.9) m kabel TPU Garansi nem wulan CE / ISO 13485 Paket FSC FDA: non-sterilisasi, paket individu kanthi instruksi Keamanan Produk: IEC 60101-1 disetujoni, cocog karo MDD 93/42 / EEC lan AAMI / ANSI EC53 Suhu sekitar: 0 nganti 40 ° C (32 nganti 104 ° F) Kelembapan relatif: 15% nganti 95% Bahan: Kabel jaket TPU Kualitas; Relief galur PVC medis; Pin berlapis emas lan Nylon plug Biolight: Pembayaran M7000 ...
  • 16P to 6lead multi-function cable G6136DR

    16P kanggo G6136DR kabel multi-fungsi

    Rincian Kabel EKG, IEC 3.0, Jarum, 10Pimpin P / N: K1234N Fitur Rasio rega / kinerja sing gedhe Pangukuran sing akurat lan tanggapan cepet Gampang ngresiki lan ndandani Latex gratis Enam wulan kabel TPU, Desain 1mm / tas Kawat Harness biasane dirancang kanggo nyederhanakake pabrik komponen sing luwih gedhe, lan dirancang adhedhasar syarat geometris lan listrik saka peralatan sing bakal dipasang. Kabel ...
  • Wire Harenss For Automotive

    Harenss Kawat Kanggo Otomotif

    Rincian harens kawat kanggo otomotif Nomer model: harens kawat kanggo otomotif Lokasi Asal: harens kawat kanggo otomotif Kapasitas: harens kawat kanggo otomotif MOQ: Harens kawat kanggo produk Otomotif Desain Kabel Harness Desain abah umume dirancang kanggo nyederhanakake produksi komponen sing luwih gedhe , lan dirancang adhedhasar syarat geometris lan listrik saka peralatan sing arep dipasang. Harnesses kabel biasane digunakake ing industri elektronik, ...
  • LVDS Video Cable Assembly

    Majelis Kabel Video LVDS

    Rincian perakitan kabel Video LVDS, Harness Wiring kanggo Perkakas Ngarep, Peralatan hiburan, Peralatan Listrik dening UL1015 / UL1007 / UL1571 Nomer Model: kabel kawat otomotif 78 Papan Asal: Kapasitas Olink: 0.5USD MOQ: 20 20 10 Sentimeter Produk SGS IATF16949, CE kabel sertifikasi Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: kabel tembaga kaleng: inti tembaga, jaket PVC Suhu dinilai: -25 nganti + 85 ° C Sabuk kabel: PVC, karet, silikon Frekuensi operasi: 50 / 60Hz Saiki sing ditrapake: 3A ...