Sugeng rawuh ing situs web kita.

Produk

  • Wire Harnesses for VW Audio, UL 2468 PVC

    Wire Harnesses kanggo VW Audio, UL 2468 PVC

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • USB cables for car Audio, USB cable assembly UL PVC cable

    Kabel USB kanggo Audio mobil, kabel USB kabel UL PVC

    Detail Produk Nama Produk Sertifikasi Perakitan Perakitan Kabel Kawat Kawat Khusus ISO9001 / ROHS / CE / UL Jeneng Olink Asal China (daratan) Layanan Produk ODM Panjang 10000mm (Disesuaikan) Bahan Isolasi Opsional Warna Plastik Deskripsi Produk Plastik Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus: Gunakake UL 1007 Bak kawat Fuse PVC nganggo benang sekrup Kunci ing konektor kanggo bahan mentah sing ora owah lan awet Kabeh bagean lan proses cocog karo ROHS Asli Huizho ...
  • USB cables for car Audio, USB cable assembly UL 2468 PVC

    Kabel USB kanggo mobil Audio, rakitan kabel USB UL 2468 PVC

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • Qi wireless charger cable assemblies for FordGMChryslerChevrolet

    Majelis kabel pangisi nirkabel Qi kanggo FordGMChryslerChevrolet

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • Led wire harness,OEMODM wire harness for led

    Sabuk kawat Led, sabuk kawat OEMODM kanggo led

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • Automotive Control Cables for Reverse Camera with HD Rearview Parking Line

    Kabel Kontrol Otomotif kanggo Kamera Reverse nganggo HD Parking Rearview

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for special vehicle

    Sabuk kawat otomatis, sabuk kawat OEMODM kanggo kendaraan khusus

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for Automotive

    Sabuk kawat otomatis, sabuk kawat OEMODM kanggo Otomotif

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...
  • Molex IDE to dual SATA Power Adapter Y Cable

    Molex IDE dadi dual SATA Power Adapter Y Cable

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...
  • Waterproof right angle m12 female sensor cable

    Kabel sensor wanita sudut amba tahan banyu m12

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...
  • Waterproof right angle m12 5-pin female sensor cable

    Kabel sensor wanita sudut kanan tahan air m12 5-pin

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...
  • Customer design CableSensor Cable, Instrument Cable

    Desain pelanggan Kabel CableSensor, Kabel Instrumen

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...