Sugeng rawuh ing situs web kita.

Tenaga Kawat Peralatan Daya

  • Power Cables

    Kabel Daya

    Rincian Kabel listrik Nomer Model: Kabel listrik Papan Asal: Kabel listrik Kapasitas: Kabel listrik MOQ: Kabel listrik Produk standar kualitas industri Sanajan spesifikasi pelanggan dadi prioritas utama nalika nggawe kabel kabel kanthi kualitas tartamtu, ing Amerika Utara yen ora ana spesifikasi kasebut nemokake standar kualitas sabuk kabel wis distandardisasi karo publikasi IPC IPC / WHMA-A-620 kanggo syarat minimal kanggo sabuk kabel. Publikasi iki revie ...
  • Power Cable,Customer Design Cable Assembly

    Kabel Daya, Perakitan Kabel Desain Pelanggan

    Detail Kabel Kawat, kabel koneksi lengkap aktuator, perakitan kabel layanan OEM Nomer Model: sabuk kawat otomotif 49 Papan Asal: Kapasitas Olink: 1,5 USD MOQ: Produk 20 × 20 × 10 Sentimeter SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal : kabel tembaga tinned: inti tembaga, jaket PVC Suhu sing dirating: -25 nganti + 85 ° C Wire harness: PVC, karet, silikon Frekuensi operasi: 50 / 60Hz Saiki sing ditrapake: 3A Voltase sing ditrapake: 250V AC / DC Flammability rating ...