Sugeng rawuh ing situs web kita.

Warta perusahaan

  • Aplikasi macem-macem modul optik

    Saiki, modul optik asring digunakake ing jaringan pusat data Internet, jaringan transmisi optik metro, jaringan telekomunikasi sing diwakili jaringan bearer 5G, lan video definisi tinggi. Ana rong modul optik standar. Salah sijine yaiku modul serat optik GBIC, lan uga ...
    Waca liyane
  • Kabel DAC vs Kabel AOC

    Kabel DAC lan Kabel AOC digunakake kanthi akeh ing sistem kabel data komputasi kinerja pusat data ing saben dinane amarga latensi sing kurang, konsumsi daya sing murah, lan biaya sing murah. Direct Attach Cable (DAC) kasusun saka kabel tembaga loro-inti. Kabel DAC dipérang dadi rong jinis: ...
    Waca liyane
  • Aplikasi modul optik

    Hulu modul optik umume digunakake ing telung skenario: jaringan operator telekomunikasi, jaringan akses, pusat data lan Ethernet. Jaringan operator telekomunikasi lan jaringan akses kalebu ing pasar operator telekomunikasi. Antarane, modul optik WDM umume digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • Fungsi modul optik

      Konversi fotoelektrik minangka fungsi utama modul optik. Pungkasan transmisi ngowahi sinyal listrik dadi sinyal optik, lan sinyal modul optik ditularake liwat serat optik. Banjur ujung sing nampa ngowahi sinyal optik dadi ...
    Waca liyane
  • Apa modul optik BIDI?

    Saiki, umume modul optik ing pasar ngirim data liwat rong serat optik. Siji serat digunakake kanggo nampa data saka piranti jaringan, lan uga serat sing ngelawan digunakake kanggo ngirim data menyang piranti jaringan. Nanging, ana macem-macem modul optik sing bisa nyadari data ...
    Waca liyane
  • Pambuka modul optik

    Apa komponen modul optik? Piranti optoelektronik, sirkuit fungsional lan antarmuka optik. Piranti optoelektronik kalebu bagean ngirim lan nampa. Ing istilah sing gampang, fungsi modul optik yaiku ngonversi sinyal listrik dadi sinyal optik ...
    Waca liyane
  • Teknologi mundur saka terminal konektor sabuk kawat otomotif

    1 Pambuka Sabuk kabel otomotif kalebu terminal, sarung, kabel, konektor, kaset, pipa bergelombang, pipa PVC, tabung panas sing nyusut, sekring, kothak sekring, lan aksesoris liyane. Fungsi kasebut minangka jaringan saraf kanggo kendaraan, ngirim sinyal, lan nindakake energi listrik. D ...
    Waca liyane
  • Analisis lan Aplikasi Struktur Konektor Voltase Energi Anyar

    Konektor tegangan tinggi kasusun saka: omah (ujung lanang, ujung wanita), terminal (terminal lanang lan wadon), tutup tameng, panyegelan (buntut, setengah ujung, ujung kawat, kontak), tutup buntut protèktif, sistem interlocking tegangan dhuwur , Sistem CPA, lan komponen struktural liyane. ...
    Waca liyane
  • Problems and development trends of the automotive cable industry

    Masalah lan tren pangembangan industri kabel otomotif

    Ing taun 2020, pasar kabel otomotif tradisional negara saya udakara 12,3 milyar yuan, lan pasar kabel otomotif energi anyar udakara 1,35 milyar yuan. Kanthi tuwuh saka skala pasar industri otomotif negara saya lan mundhak kanthi proporsional ...
    Waca liyane
  • Solusi pabrikan sajrone COVID-19

    Amarga pandemi COVID-19 wis mbentuk maneh saben aspek gesang kita, penting banget kanggo njupuk wayahe kanggo nggambarake kahanan sing kita alami sajrone wektu kangelan iki. Kita ing Solusi Manufaktur Olink pengin menehi pajeg marang wong-wong sing berjuang ing penyakit iki, kalebu dokter, perawat ...
    Waca liyane
  • Apa elemen kontrol kualitas proses produksi sabuk kabel mobil?

    Minangka salah sawijining komponen kritis ing mobil, kabel listrik mobil nduweni peran kanggo nyambungake piranti listrik kabeh kendharaan. Nalika ana masalah kualitas ing sabuk kabel, gampang nyebabake mbuwang, aman, lan nyegah bencana kanthi aman. Minangka pemasok ...
    Waca liyane
  • Sinau desain sabuk kabel tegangan tinggi kanggo kendaraan listrik

    1. Pambuka Minangka awak utama sistem kendaraan listrik, sabuk kabel listrik yaiku operator transmisi tenaga listrik lan transmisi sinyal, sing penting banget kanggo nyopir kendharaan listrik. Antarane harnesses otomotif otomotif, ...
    Waca liyane
  • Introduksi aplikasi selang hidrolik kanthi rinci

    Klasifikasi selang diperang dadi selang utas, selang got, selang ventilasi, selang shower, lan tabung sabuk kabel. Bahan kasebut dipérang dadi selang stainless steel, selang logam, selang bergelombang, selang karet, lan selang plastik. Selang hidrolik kasusun saka cairan-resista ...
    Waca liyane
  • Kebocoran Banyu Mode Gagal T&C Seri Sistem Harness Kawat

    Artikel iki minangka artikel pungkasan ing "Seri Gagal T&C." Kanggo bocor banyu, asil sing diarepake biasane duwe poin ing ngisor iki: # Karat endhog # Tambah gulung voltase #Circuit ora nyambung Analisis sebab-sebab kegagalan potensial: (Cathetan: Colokan panyegelan kasebut ing ...
    Waca liyane
  • Gagal T&C umum lan analisis potensial nyebabake seri sistem sabuk kabel (3)

    Dina iki kita bakal ngomong babagan wujud kegagalan konektor sing luwih parah. Telung, ablasi Biasane, yen wis dadi wujud iki, umure konektor rampung. Uga, aku ngelingake kabeh wong yen mode konektor kegagalan bakal ditemokake bakal ganti. Gumantung saka alesan, resistensi gedhe. Ing ...
    Waca liyane
  • T & C mode kegagalan aplikasi umum lan analisis potensial saka seri sistem sabuk kabel (2)

    2. Peningkatan resistensi -Bentuk kegagalan umum: 1. Tambah voltase mudhun; 2. Ilang sinyal; 3. Gelung rusak. Ngomong babagan iki, sawetara wong bisa uga ujar yen sampeyan kurang ngandhani, bakal nyebabake ablasi. Ya, topik ablasi, mengko dakkirim, yen sampeyan '...
    Waca liyane
  • T & C mode kegagalan aplikasi umum lan analisis potensial saka seri sistem sabuk kabel (1)

    Sawetara kanca njaluk penulis supaya nuduhake analisis kegagalan lan kegagalan amarga insinyur memanfaatake kabel nggunakake tenaga sing paling gedhe kanggo ndandani mobil ing saben dinane. Sabanjure, penulis bakal nggunakake sawetara kaca kanggo ngringkes masalah umum lan panyebab potensial T & ...
    Waca liyane
  • Kawat ing sabuk kawat

    Ngomong babagan kabel ing sabuk kabel, luwih dhisik kudu diklasifikasikake. Yen ora, salah sawijining umum. Saka sudut fungsi: 1. Kabel listrik; 2. Kawat lemah; 3. Garis sinyal; Bisa dipérang dadi telung kategori kasebut. Elinga yen kabel kasebut ing ...
    Waca liyane
  • Apa desain abah sing apik

    Kayane sewu wong duwe ewu Dukuh. Mungkin sekring pilihan sing tepat, Utawa tutup sing dipilih? Apa kabel cocog karo sekring? Apa relay dipilih? Apa sampul dipilih? Apa kabel 3D cukup tanpa gangguan? Lan sateruse ... Sing kasebut ing ndhuwur kabeh ...
    Waca liyane
  • Mikir babagan tren pangembangan sabuk kabel mobil

    Pangowahan patang modernisasi anyar uga nyedhiyakake syarat sing luwih ketat kanggo ngembangake teknologi sabuk kabel otomotif. Tegangan dhuwur lan entheng minangka tren pangembangan industri harness wiring otomotif. Piranti listrik voltase dhuwur, nanging ...
    Waca liyane
  • Kontrol awak (BCM) pilihan diameter sirkuit drive.

    Prinsip abah-abah kabel yaiku ngrancang distribusi listrik ndhuwur-mudhun lan verifikasi listrik ngisor. Proses verifikasi adhedhasar pilih sekring dhisik banjur pilih kabel. Nalika nerangake pilihan diameter kawat, ora ana cara kanggo ngindhari nggoleki gaya lawas ...
    Waca liyane
  • Kesalahpahaman babagan distribusi tenaga BCM

    BCM, akeh pabrikan duwe jeneng beda lan bisa uga dipérang dadi pirang-pirang modul, nanging uga, kanggo penak diskusi, kita isih nyebut BCM kanthi seragam. Sajrone 20 taun kepungkur, pangembangan teknologi BCM nggawe kemajuan sing cukup gedhe. Nanging, ana masalah sing durung ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu diwenehi perhatian ing proses pangolahan sabuk kabel lan kabel kabel?

    Minangka pabrikan ahli pangolahan sabuk kawat, kita kudu ngringkes sawetara poin kanggo kawigaten babagan sabuk kawat lan pemrosesan kabel kabel kanggo referensi pengalaman industri taun sing didhukung. Ora preduli, kita nggawe pangolahan kabel utawa kabel sing sederhana utawa kabel rumit ...
    Waca liyane
  • Lokakarya sabuk kawat utama apa sing bisa sinau lan diadopsi saka tata cara lokakarya perakitan mobil?

    Kita ora ngomong babagan perakitan kabel, nanging perakitan mobil. Sing lucu, kita nggawe kabel kabel lan kabel listrik kanggo mobil. Nanging aku mikir bisa sinau apa-apa saka unit mobil kanggo proses kabel lan prosesi kabel kabel. Ayo dipriksa lan deleng. Tata letak asse final mobil ...
    Waca liyane
  • Quality control in the production process of automobile wiring harness

    Kontrol kualitas ing proses produksi sabuk kabel mobil

    Artikel iki nggabungake proses produksi sabuk kabel mobil kanthi nyata adhedhasar fungsi kritis penyemprotan tangen, pengelasan ultrasonik, pipa panas-shrinkable, kawat terdampar, penutup perakitan lan aksesoris, pengujian kinerja listrik, appea ...
    Waca liyane
  • Apa faktor sing paling penting sing kudu dipikirake nalika milih pin, kontak lan blok terminal kanggo kabel kabel utawa rakitan kabel khusus?

    Pin, kontak lan blok terminal bisa uga produk aksesori sing cocog kanggo ngerteni sambungan listrik, dipérang dadi kategori konektor ing industri. Iki minangka potongan saka logam-tertutup ing plastik insulasi. Ana bolongan ing sisih loro kanggo masang kabel. Ana ...
    Waca liyane
  • Sabuk kawat anti-statis

    Nalika nyopot sweterku nalika musim gugur lan musim salju, swarane popping terus saya rame. Iki minangka fenomena statis sing umum ing urip. Ing proses produksi sawetara sabuk kabel khusus, listrik statis mbebayani banget kanggo komponen elektronik. Bebayan listrik statis kanggo kom ...
    Waca liyane
  • Sabuk kabel otomotif: nyuda biaya lan bobot kanthi nyederhanakake desain sirkuit

    Kanthi nyederhanakake desain sirkuit, para produsen mobil sinau struktur listrik lan elektronik anyar, saengga bisa nyuda biaya lan bobot awak. Desain iki bisa nyuda kabel sing dibutuhake kanggo ndhukung macem-macem fungsi kendaraan, lan duwe kesempatan kanggo nyuda bobot, nggampangake produksi otomatis ...
    Waca liyane
  • Karakteristik aplikasi konektor otomotif

      Minangka tujuan panggunaan konektor mobil, supaya bisa ngoperasikake mobil kanthi apik, kita bisa mbedakake keandalan konektor dadi kinerja panyegelan konektor sing digunakake, kinerja spark-proof saka mobil ing nyopir, lan kinerja ...
    Waca liyane
  • Apa makili kabel tambalan ing saben sensor mobil?

    Ing masarakat saiki, aplikasi sensor wis nyusup ing urip masarakat. Sensor minangka piranti sing umum digunakake, sing umume nduweni peran konversi wujud informasi, umume ngonversi wujud sinyal liyane dadi sinyal listrik kanggo deteksi lan ngawasi sing luwih apik ...
    Waca liyane
  • Strategi desain tunjangan kabel mobil tumpang tindih

    Ana akeh alat listrik sing dipasang ing mobil, sing ndadekake titik sambungan lan kabel ing kabeh mobil saya akeh. Ing desain sabuk kawat, cara njamin kabel listrik sing bisa dipercaya minangka masalah penting. Ing proses desain, dhasar lan ground ...
    Waca liyane
  • Apa syarat sing kudu dipenuhi konektor otomotif?

    Nalika kendaraan lagi mlaku, kabeh bagean kudu dioperasikake lan dicocogake kanthi cekap ing antarane saben bagean. Ing kerja sama bagean-bagean kendharaan, konektor nduweni peran sing penting banget. Apa iku mobil tradisional utawa mobil energi anyar, konektor mesthi dadi inti saka industri otomotif ...
    Waca liyane
  • Kepiye proses kanggo nggunakake kabel otomotif

    Siji: Mbukak teknologi garis. Akurasi proses pambukaan kawat gegandhengan banget karo kabeh jadwal produksi. Utamane sajrone proses pambukaan kawat, yen ana kesalahan, luwih-luwih yen ukuran kawat cekak, bakal nyebabake kabeh stasiun rework, sing butuh wektu lan gaweyan ...
    Waca liyane
  • 5 Alesan Napa Kabel lan Kabel sing Disesuaikan Luwih Apik

    Kanthi persaingan hebat sing kita tingali ing pasar saiki, pabrike ngarahake supaya produk bisa terjangkau kanggo para klien, sanajan tegese kompromi karo kualitas. Ya, kita ora ujar manawa saben pabrikan padha, nanging yen sampeyan ndeleng gambar sing luwih gedhe, sampeyan bakal weruh ...
    Waca liyane
  • Jinis, mode kegagalan, lan cara mriksa abah-abah kabel otomotif

    Sabuk kabel kendaraan minangka awak jaringan sirkuit kendaraan, lan ora ana sirkuit kendharaan tanpa sabuk kabel. Ing sabuk kabel otomotif, kabel minangka bagean penting. Artikel utamane mbahas jinis, mode kegagalan lan metode deteksi wirin mobil ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan wani numpak bis tanpa sopir?

    Operasi uji coba bis tanpa driver pisanan ing Shenzhen menehi inspirasi kanggo kapercayan karo kekuwatan teknologi negara saya. Sajrone periode kasebut, Amerika Serikat lan Singapura uga wiwit nindakake tes tanpa driver. Anehe yaiku meh kabeh mobil tanpa driver diwiwiti saka bis. Th ...
    Waca liyane
  • Apa pangowahan sing bakal ditindakake "sabuk kabel otomotif" kanthi nyopir otonom?

    Kanggo para insinyur lan perancang produk, ngadhepi kompleksitas kendharaan otonom saiki wis angel banget, nanging kompleksitas mbesuke mung bakal nambah lan ora suda. Kepiye tanggepane? Mobil modern dipasang liwat jaringan sensor level manajemen bandwidth amba, ...
    Waca liyane
  • Keuntungan nggunakake konektor

    Nambah proses produksi Konektor nyederhanakake proses perakitan elektronik. Iki uga bisa nyederhanakake proses produksi massal; Pangopènan gampang Yen komponen elektronik gagal, komponen sing rusak bisa diganti kanthi cepet sawise konektor dikonfigurasi; Gampang dianyari Nalika techn ...
    Waca liyane
  • Cara ngawasi kualitas perusahaan pemrosesan kawat

    Ora preduli apa jenis produk sing diproduksi, ana masalah sing ana ing kendali kualitas produk, yaiku uga padha karo perusahaan pemrosesan sabuk kawat, mula kepiye perusahaan pemrosesan kawat kudu ngontrol kualitas produk? 1. Kaping pisanan, pelatihan kejuruan sing relevan kudu ...
    Waca liyane
  • Faktor pengaruh resistensi kontak konektor otomotif

    Bahan terminal sing beda-beda duwe kekerasan lan konduktivitas sing beda. Liwat analisis prinsip resistensi kontak, bisa dingerteni manawa area kontak nyata saben antarmuka kontak terminal kanthi beda beda beda, sing nyebabake beda ...
    Waca liyane
  • Riset Teknologi Produksi Konektor Mobil

    Persaingan komponen mobil bisa gumantung karo inovasi teknologi produksi terus-terusan lan perbaikan teknologi produksi terus-terusan, supaya bisa nggedhekake tenaga produksi komoditas lan njamin kualitas produk. 1. Teknologi manufaktur presisi: Teknologi iki ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ndandani sabuk kabel mobil?

    Pangopènan sabuk kabel kudu dadi dhasar kanggo njaga sirkuit otomotif. Kualitas karya dhasar iki gegandhengan langsung karo kualitas pangopènan garis. Bayangake yen yen katrampilan dhasar pangopènan sabuk kabel durung ana, seri sirkuit ...
    Waca liyane
  • Proses khusus desain lan manufaktur sabuk kabel otomotif

    Proses khusus desain lan manufaktur sabuk kabel kendaraan: 1. Kaping pisanan, insinyur tata letak listrik nyedhiyakake fungsi kabeh sistem listrik, kalebu kabeh beban listrik lan syarat khusus sing gegandhengan. Negara peralatan listrik, lokasi instalasi ...
    Waca liyane
  • Kawat elektronik duwe nilai panggunaan praktis

    Sirkuit elektronik minangka bagean penting ing gesang kita, lan sirkuit elektronik uga nduweni peran penting ing macem-macem produk sing digunakake saben dina. Nanging, minangka aksesoris pendhukung kanggo nggunakake listrik sing aman, akeh garis sing relatif ndhelik, nanging iki ora ndhelikake ...
    Waca liyane
  • Papat komponen struktural dhasar konektor mobil

    Soket kendaraan minangka komponen sing asring disentuh teknik elektronik lan tenaga teknis. Fungsine gampang banget: gawe jembatan komunikasi ing njero sirkuit utawa ing antarane sirkuit sing ora bisa semangat, saengga arus bisa mili lan sirkuit bisa entuk predetermi ...
    Waca liyane
  • Cara nginstal sistem anti-nyolong mobil

    Sistem anti-nyolong mobil utamane kalebu host, sensor, tampilan, sabuk kabel, remot, lan liya-liyane. Mesthi wae, priksa manawa pengin nginstal supaya cocog karo kendharaan sing dipasang : 1. Bukak panel dekorasi utamane ing bot ...
    Waca liyane
  • Apa sing dituduhake industri industri energi lan komunikasi?

    Data saka industri energi lan komunikasi otomotif nuduhake manawa panjaluk kabel ing macem-macem bidhang aplikasi saya saya tambah. Contone, kabel koaksial penting kanggo ngirim sinyal telpon lan televisi utawa nyambung menyang peralatan medis, lan ...
    Waca liyane
  • Kabel lan pambeda garis listrik

    Ing peralatan rumah tangga, kalebu kabel omah, kita asring kontak karo kabel listrik. Jalur listrik mlebu omah liwat telung jalur: urip, netral lan lemah. Kanggo ngindhari kebingungan, kita tindakake kode warna sing digunakake kanggo ngisolasi kabel kasebut. Garis abang minangka garis urip lan garis ireng ...
    Waca liyane
  • Bebaya keamanan lan didhelikake saka sabuk kabel mobil

    Ayo dirembug babagan safety harnesses otomotif. Saiki, kendaraan digunakake kanggo ngindhari tabrakan lan nglindhungi geni. Piranti anti-kunci rem, kontrol traksi, sabuk pengaman lan tas udara digunakake ing mobil supaya mobil luwih aman. Kesalahan ing kabel listrik mobil bisa nyebabake ...
    Waca liyane
  • Kanthi munculé nyetir otonom, kepiye cara ngembangake kabel mobil?

    Saiki, mobil mewah sing khas disambungake bolak-balik, nyelehake kabel nganti pirang-pirang mil. Malah mobil kompak bisa ngeterake luwih saka siji mil kabel. Kanthi anane mobil sing gegandhengan, sistem keamanan canggih lan teknologi nyopir otonom, panjaluk kabel bakal mundhak. Noboru Osada, glob ...
    Waca liyane
  • Solusi sing bisa disesuaikan kanggo sabuk kabel apa wae

    Saka sepasang terminal dhasar sing gampang nganti jaring multi-konduktor sing kompleks, Olink bisa mbantu ngrancang produk anyar utawa modifikasi lan inovasi sistem sing ana. Kita wis nggawe dhaptar alat adhedhasar pengalaman puluhan taun ing manufaktur kabel lan sabuk khusus. Isine luwih saka ...
    Waca liyane
  • Bahan lan fungsi jalinan kabel lan kabel

    Kabel kabel umume kalebu telung unsur struktural dhasar: inti konduktif, lapisan insulasi lan lapisan sarung. Lan bedane kabel lan kabel ora duwe watesan sing ketat. Nanging saka perspektif sing jembar, struktur kabel luwih rumit, lan ana ...
    Waca liyane
  • Apa gunane kabel silikon suhu dhuwur?

    Kawat suhu silikon nduweni suhu dhuwur banget lan resistensi suhu sithik, kinerja isolasi listrik sing apik, stabilitas kimia sing apik, resistensi voltase dhuwur, resistensi penuaan, lan umur panjang. Lan alus lan gampang dipasang. Silikon kawat suhu dhuwur h ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antara kabel kabel lan kabel kabel?

    Wirings listrik minangka vena lan bagean integral sing ndhelik saka macem-macem industri. Wirings iki penting amarga ndhukung perusahaan kasebut supaya terus maju. Kluwarga uga butuh kabel utawa kabel kanggo entuk pasokan listrik kanggo nggunakake peralatan lan piranti elektronik liyane ....
    Waca liyane
  • Pambuka ilmu dhasar babagan kabel wiring I

    Seri Wire Harness 1. Wire Harness: Digunakake kanggo nyambungake loro utawa luwih kabel karo komponen kanggo ngirim arus utawa sinyal. Iki bisa nyederhanakake proses perakitan produk elektronik, gampang dijaga lan diupgrade, lan ningkatake keluwesan desain. Kecepatan dhuwur lan digitalisasi sinyal tra ...
    Waca liyane
  • Pilihan konektor sambungan kabel kanggo kendaraan

    Pilihan konektor sabuk kabel kanggo kendaraan Konektor minangka bagean penting saka sabuk kabel, digunakake kanggo nyambungake lan nglindhungi sabuk kabel. Kanggo mesthekake transmisi daya lan sinyal normal, pilihan konektor penting banget. Artikel iki ngenalake ...
    Waca liyane
  • Pengantar ilmu konektor lan sejarah pangembangane

    Macem-macem konektor listrik minangka komponen utama ing piranti elektronik sing ora kaetung amarga bisa nyadari lan nglindhungi transmisi sinyal listrik. Saka nyambungake komponen komputer utama menyang kabel sing nyambungake ing mobil sing kita lakoni, dheweke duwe macem-macem peran, lan aplikasi sing ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan dhasar babagan desain sabuk kabel otomotif

    Pengetahuan dhasar babagan desain sabuk kabel otomotif Harness kabel mobil minangka awak utama sirkuit mobil, lan ora ana sirkuit mobil tanpa sabuk kabel. Saiki, yaiku mobil mewah mewah utawa mobil biasa ekonomis, awujud kabel harnes ...
    Waca liyane
  • rakitan kabel VS kawat sabuk

    Majelis Kabel. Wire Harness Tembung "kabel kabel" lan "sabuk kabel" asring digunakake sacara bergantian. Nyatane, istilah "kabel" lan "kabel" uga digunakake kanthi bergantian. Nanging, iki mung kanggo wong awam. Kanggo profesional lan sing ngerti babagan teknis komponen kasebut, kabeh ...
    Waca liyane
  • Konektor Sabuk Kawat lan Terminal - Nggawe

    Konektor Rness lan Terminal - Nggawe Pilihan sing Tepat Harness kabel minangka komponen sing nyedhiyakake sawetara kabel listrik sing padha sing ngirim sinyal utawa listrik; kabel sing kaiket bebarengan karo kaset listrik, saluran, senar, utawa liya-liyane. Nanging, harness kabel iki ora ana gunane yen ...
    Waca liyane
  • Napa HARGA MESIN KOMPLEKS ORA BISA AUTOMATED

    Nalika mikir babagan manufaktur ing Abad 21, kita nggambarake mesin otomatis kanthi cepet mompa produk anyar kanthi gampang. Dadi, kenapa proses pembuatan sabuk kawat kompleks bisa uga otomatis? Kanggo mangsuli pitakon iki, kita butuh garis ngisor sing luwih jero ...
    Waca liyane
  • Desain Kabel Kawat

    Sabuk kawat biasane dirancang kanggo nyederhanakake produksi komponen sing luwih gedhe, lan dirancang adhedhasar syarat geometris lan listrik peralatan sing arep dipasang. Harnesses kabel biasane digunakake ing industri elektronik, ...
    Waca liyane
  • Sajrone Setahun, Yuta Mobil Digawe Ing Jagad.

    Sajrone setaun, pirang-pirang yuta mobil diproduksi ing saindenging jagad. Nalika gaya, bagean lan fitur bisa beda-beda, saben kendaraan mbutuhake sabuk kawat. Harness nyambungake kabel ing saindhenging kendaraan, daya kabeh saka setir listrik lan lampu nganti ...
    Waca liyane
  • KANGGO WIRING

    BERITA TEKNOLOGI OLINK ---- APA KANGGO WIRING? Harnesses kabel yaiku rakitan kanthi pirang-pirang kabel sing diakhiri ditutup utawa diikat bebarengan. Majelis kasebut nggampangake instalasi sajrone produksi kendaraan. Dheweke ...
    Waca liyane
  • Latihan Kabel lan Kabel

    Iki minangka pengantar tangan kabel lan kabel sing paling apik ing kelas majelis. Iki minangka tangan ing kelas sing bisa digunakake dening para tukang memanfaatake kawat 660 ing kriteria inspeksi utawa bisa nglatih karyawan anyar babagan teknik sing tepat kanggo nglereni, nyucuti, nyucuti lan ...
    Waca liyane