Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kawruhe

Kawruh dhasar babagan kabel wiring otomotif

Sabuk kabel otomotif

Sabuk kabel mobil (sabuk kabel mobil) ngerti sambungan fisik pasokan listrik lan macem-macem bagian listrik ing mobil. Harness kabel disebarake ing kabeh kendaraan. Yen mesin dibandhingake karo jantung mobil, mula sabuk kabel yaiku sistem jaringan saraf mobil, sing tanggung jawab transmisi informasi ing antarane macem-macem bagian listrik kendharaan.

Ana rong jinis sistem kanggo manufaktur sabuk kabel otomotif

(1) Dipérang karo negara-negara Eropa lan Amérika, kalebu China, sistem TS16949 digunakake kanggo ngontrol proses manufaktur.

(2) Utamane ing Jepang: Toyota, Honda, dheweke duwe sistem dhewe kanggo ngontrol proses manufaktur.

Produsen sabuk kabel otomotif duwe kekhasan dhewe lan penting kanggo pengalaman produksi kabel lan kontrol biaya kabel. Tanduran sabuk kawat gedhe ing jagad iki biasane adhedhasar kabel lan kabel, kayata Yazaki, Sumitomo, Leni, Guhe, Fujikura, kelop, Jingxin, lsp.

Perkenalan ringkes bahan umum kanggo memanfaatake kabel otomotif

1. Kawat (kabel voltase rendah, 60-600v)

Jinis kabel:

Baris standar nasional: QVR, QFR, QVVR, qbv, qbv, lsp

Tandha saben dina: AV, AVS, AVSS, AEX, AVX, rongga, EB, TW, she-g, lsp

Tandha basa Jerman: flry-a, flry-b, lsp

Baris Amerika: Sxl, lsp

Spesifikasi umum yaiku kabel kanthi area bagean nominal 0,5, 0,75, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 4.0, 6.0 mm persegi

2. sarung

Sarung (cangkang karet) biasane digawe saka plastik. Konduktor terminal sing ditekan dilebokake kanggo mesthekake linuwih saka sambungan. Bahan utamane kalebu PA6, PA66, ABS, PBT, PP, lsp

3. Terminal

Komponen perangkat keras sing bentuke, sing dipasang ing kabel kanggo nyambungake kabel sing beda kanggo ngirim sinyal, kalebu terminal lanang, terminal wanita, terminal dering lan terminal bunder, lsp.

Bahan utama yaiku kuningan lan tembaga (atose tembaga rada luwih murah tinimbang tembaga), lan tembaga kalebu proporsi gedhe.

2. Aksesoris sarung: bolt tahan air, colokan buta, cincin penyegel, piring kunci, clasp, lsp

Umume digunakake kanggo mbentuk konektor kanthi terminal selubung

3. Liwat bagean karet bolongan sabuk kawat

Iki nduweni fungsi resistensi nyandhang, anti banyu lan panyegelan. Umume disebar ing antarmuka antarane mesin lan taksi, antarmuka antarane kabin ngarep lan taksi (kiwa lan tengen total), antarmuka antarane papat lawang (utawa lawang mburi) lan mobil, lan tanki bahan bakar mlebu

4. Dasi (klip)

Asli, biasane digawe saka plastik, digunakake kanggo nyakup kabel kabel ing mobil. Ana ikatan, ikatan kunci gandheng.

5. Bahan pipa

Dipérang dadi pipa bergelombang, pipa panas shrinkable pvc, pipa fiberglass. Pipa dikepang, pipa berliku, lsp. Kanggo nglindhungi sabuk kabel.

① Lambung

Umume, udakara 60% utawa malah luwih akeh gandane digunakake ing ikatan bundel. Fitur utama yaiku resistensi nyandhang sing apik, tahan suhu dhuwur, tahan api lan tahan panas sing apik banget ing area suhu dhuwur. Resistensi suhu busuk yaiku - 40-150 ℃. Materi umume dipérang dadi PP lan pa2. PA luwih apik tinimbang PP ing ketahanan api lan resistensi nyandhang, nanging PP luwih apik tinimbang PA nalika mbengkongake lemes.

② Fungsi pipa penyusutan panas PVC padha karo pipa bergelombang. Keluwesan pipa PVC lan resistensi deformasi mlengkung iku apik, lan pipa PVC umume ditutup, mula pipa PVC umume digunakake ing cabang tikungan sabuk, supaya transisi bisa lancar. Suhu tahan panas pipa PVC ora dhuwur, umume ana ing sangisoré 80.

6. Pita

Pita produksi: tatu ing lumahing sabuk kawat. (dipérang dadi PVC, tape spons, tape kain, pita kertas, lsp). Pita identifikasi kualitas: digunakake kanggo ngenali cacat produk produksi.

Pita kasebut nduweni peran naleni, tahan aus, insulasi, tahan api, nyuda swara, menehi tandha lan fungsi liyane ing bundel kawat, sing umume udakara 30% bahan naleni. Ana telung jinis tape kanggo sabuk kawat: tape PVC, pita flanel udara lan pita dasar kain. Tape PVC tahan tahan nyandhang lan tahan api, lan tahan suhu udakara 80 ℃, mula kinerja nyuda swara ora enak lan regane cukup murah. Bahan pita flanel lan pita dasar kain yaiku pet. Pita flanel duwe kinerja pangiket pengikatan lan gangguan paling apik, lan resistensi suhu udakara 105 ℃; tape kain duwe resistensi nyandhang paling apik, lan tahan suhu maksimal udakara 150 ℃. Kerugian umum pita tape lan pita dhasar kain yaiku ketahanan api sing murah lan regane larang.

Pengetahuan babagan kabel wiring mobil

Kabel kabel otomotif

Sabuk kabel mobil minangka awak utama jaringan sirkuit mobil. Tanpa sabuk kabel, ora bakal ana sirkuit mobil. Saiki, yaiku mobil mewah utawa mobil ekonomi, sabuk kabel biasane padha, sing kalebu kabel, konektor lan pita pembungkus.

Kawat mobil uga diarani kawat voltase rendah, sing beda karo kawat rumah tangga biasa. Kawat rumah tangga biasa yaiku kawat inti tunggal tembaga, kanthi atose tartamtu. Kabel mobil kasebut kabel fleksibel multi-inti tembaga, sawetara kalebu lancip kaya rambut. Pirang-pirang utawa malah puluhan kabel tembaga alus dibungkus ing pipa terisolasi plastik (PVC), sing alus lan ora gampang dipecah.

ora ditemtokake

Spesifikasi umum kabel ing sabuk kabel otomotif kalebu kabel kanthi area cross-sectional nominal 0,5, 0.75, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 4.0, 6.0, lan liya-liyane saben-saben duwe nilai arus sing diidini, sing digunakake kanggo kabel peralatan konsumsi daya sing beda-beda. Contone, nganggo abah-abah kendaraan, 0,5 baris spesifikasi sing ditrapake kanggo lampu instrumen, lampu indikator, lampu lawang, lampu langit-langit, lsp; Garis spesifikasi 0.75 cocog kanggo lampu plat, lampu cilik ngarep lan mburi, lampu rem, lsp; 1.0 garis spesifikasi cocog kanggo lampu sinyal puter, lampu kabut, lsp; 1,5 garis spesifikasi cocog kanggo headlamp, tanduk, lsp; saluran listrik utama kayata kawat armature generator, grounding wire, lsp mbutuhake kabel 2.5-4mm2. Iki mung nuduhake mobil umum, kunci gumantung karo nilai maksimum saiki momotan. Contone, kabel dhasar batere lan garis listrik positif digunakake kanthi kapisah kanggo kabel mobil. Diameter kawat cukup gedhe, paling ora luwih saka sepuluh milimeter persegi. Kabel "Big Mac" iki ora bakal dilebokake ing sabuk utama.

Sadurunge ngatur sabuk kabel, diagram sabuk kabel kudu ditarik sadurunge, sing beda karo diagram skema sirkuit. Diagram skema sirkuit minangka gambar sing nggambarake hubungan antarane macem-macem bagian listrik. Ora nuduhake carane komponen listrik gegandhengan, lan ora kena pengaruh karo ukuran lan bentuk saben komponen listrik lan jarak ing antarane. Diagram sabuk kabel kudu ngerteni ukuran lan bentuk saben komponen listrik lan jarak ing antarane, lan uga nggambarake kepiye komponen listrik gegandhengan.

Ora ditemtokake

Sawise teknisi pabrik sabuk kabel nggawe papan kabel sabuk kabel miturut gambar sabuk kabel, para pekerja bakal ngethok kawat lan kawat miturut peraturan papan kabel. Sabuk utama kabeh kendaraan umume dipérang dadi mesin (pengapian, EFI, pembangkit listrik, wiwitan), instrumen, lampu, AC, peralatan listrik tambahan lan bagean liyane, kalebu sabuk utama lan sabuk cabang. Sabuk utama kendaraan duwe macem-macem sabuk kabel cabang, kaya tiang wit lan cabang. Panel instrumen minangka bagean inti saka sabuk utama kabeh kendaraan, sing terus maju lan maju. Amarga hubungan dawa utawa rakitan sing cocog lan sebab liyane, sabuk kabel sawetara kendaraan dipérang dadi harness kepala (kalebu instrumen, mesin, perakitan lampu depan, AC, batere), sabuk mburi (lampu lampu buntut, lampu plat, batang gedhe), sabuk atap (lawang, lampu langit-langit, sungu swara), lsp. Saben pungkasan sabuk bakal ditandhani karo nomer lan huruf kanggo nunjukake obyek sambungan kabel kasebut. Operator bisa ndeleng manawa tandha bisa disambungake kanthi bener menyang kabel lan piranti listrik sing cocog, sing migunani banget nalika ndandani utawa ngganti sabuk. Sanalika, warna kawat dipérang dadi siji garis warna lan garis warna dobel. Tujuan warna uga ditemtokake, sing umume standar sing ditemtokake dening pabrikan kendaraan. Standar industri China mung nemtokake warna utama, kayata, siji ireng digunakake kanggo kabel grounding, monokrom abang digunakake kanggo saluran listrik, sing ora bisa dibingungake.

Sabuk kabel dibungkus nganggo kabel tenunan utawa pita plastik. Kanggo keamanan, proses lan pangopènan sing gampang, pambungkus kawat tenun wis diilangi. Saiki dibungkus nganggo pita plastik adesif. Konektor utawa lug digunakake kanggo sambungan antarane sabuk lan sabuk lan antarane sabuk lan bagian listrik. Konektor digawe saka plastik lan ana plug lan soket. Sabuk kabel disambungake karo sabuk kawat kanthi konektor, lan sambungan antarane sabuk lan bagean listrik disambungake kanthi konektor utawa lug.

Kanthi nambah fungsi mobil lan aplikasi teknologi kontrol elektronik sing nyebar, komponen listrik saya akeh, kabel saya saya akeh, lan sabuk kawat bakal dadi luwih kenthel lan luwih abot. Mula, mobil canggih wis ngenalake konfigurasi bis CAN, nggunakake sistem transmisi multiplex. Yen dibandhingake karo sabuk kabel tradisional, jumlah kabel lan konektor sithik banget, sing ndadekake gampange luwih gampang.