Sugeng rawuh ing situs web kita.

Ing Majelis Kabel Harness Car Audio Car

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian

Harness Wiring kanggo Piranti Ngarep, Peralatan hiburan, Peralatan Listrik dening UL1015 / UL1007 / UL1571

Nomer Model: sabuk kawat otomotif 79

Papan Asal: Olink

Kapasitas: 1,5 USD

MOQ: 60 70 10 Sentimeter

Produk

SGS IATF16949, kabel sertifikat CE

Cangkang plastik: nilon PA66

Terminal: tembaga kaleng

Kawat: inti tembaga, jaket PVC

Suhu sing dirating: -25 nganti + 85 ° C

Sabuk kabel: PVC, karet, silikon

Frekuensi operasi: 50 / 60Hz

Saiki sing ditrapake: 3A

Voltase sing ditrapake: 250V AC / DC

Rating kebakaran: 94V, VW-1, CSA FT1

Aplikasi: sistem audio lan video mobil

Harness kabel kendaraan kabeh

Aksesoris mobil: Lampu LED

Robot intelijen buatan
Piranti elektronik ing omah

Advanagtes

Konektor 1 bisa uga TE, Molex, JST, Deutsch, Hirschmann, Delphi, FCI utawa sing padha karo.

2 Kabel bisa nggunakake UL.CCC, CE.VDE, CSA, AS / NZ, PSE sing kabukten.

3 Sampel Gratis bisa diwenehake sawise dikonfirmasi kuotasi.

4 Kontrol kualitas ketat ing sistem manajemen ISO.

5 Kabeh produk tes 100% sadurunge dikirim

6 Kabeh jinis produk cocog karo ROHS.

7 ODM / OEM order, order trial lan kabel khusus disambut.

8 Insinyur kita duwe pengalaman luwih saka 12 taun babagan desain sabuk kabel supaya bisa kerja bareng sampeyan kanggo nemokake solusi sing paling apik kanggo ora mung nyukupi sarat nanging uga ngontrol biaya.

Uji Harness Kawat

Nyoba fungsi listrik kabel utawa sabuk kabel bisa ditindakake kanthi pambiyantu papan uji. Papan tes wis diprogram karo karakteristik listrik sing dibutuhake, lan sabuk sing wis rampung bisa dipasang ing papan uji lan dites kanthi individu utawa kanthi pirang-pirang nomer.

Mobil dioperasikake kanthi macem-macem kontrol listrik kayata bisa miwiti mesin kanthi meksa tombol siji. Bebarengan karo paningkatan fungsi kanggo mobil, nomer piranti listrik sing dipasang uga saya akeh. Harness kabel duwe peran kanggo nyambungake piranti kasebut lan ngirim listrik lan sinyal liwat kabeh mobil. Fungsine padha karo pembuluh getih lan syaraf awak manungsa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita