Sugeng rawuh ing situs web kita.

Harness Kawat Otomotif

  • Qi wireless charger cable assemblies for FordGMChryslerChevrolet

    Majelis kabel pangisi nirkabel Qi kanggo FordGMChryslerChevrolet

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • Led wire harness,OEMODM wire harness for led

    Sabuk kawat Led, sabuk kawat OEMODM kanggo led

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • Automotive Control Cables for Reverse Camera with HD Rearview Parking Line

    Kabel Kontrol Otomotif kanggo Kamera Reverse nganggo HD Parking Rearview

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, e ...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for special vehicle

    Sabuk kawat otomatis, sabuk kawat OEMODM kanggo kendaraan khusus

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for Automotive

    Sabuk kawat otomatis, sabuk kawat OEMODM kanggo Otomotif

    Rincian Produk Nomer model: kabel sensor-06 Jeneng Merek: Olink Asal: Tukang kabel China (daratan) biasane dirancang miturut syarat geometri lan listrik. Gambar banjur disedhiyakake (ing kertas utawa ing monitor) kanggo persiyapan lan perakitan. Kabel pisanan dipotong nganti dawa sing dipengini, biasane nggunakake mesin pemotong kawat khusus. Kabel uga dicithak dening mesin khusus nalika proses nglereni utawa ing mesin liyane. Sawise iki, en ...
  • Wire Harness For UTV&ATV car

    Wire Harness Kanggo mobil UTV & ATV

    Details High quality Professional audio car wire harness Cable assembly Model Number : automotive wire harness 91 Place Of Origin : Oli<x>nk Capacity : 5.2USD MOQ : 106 × 140 × 21 Centimeters Products SGS IATF16949,CE certificateion cable Plastic shell: nylon PA66 Terminal: tinned copper Wire: copper core,  PVC jacket Rated temperature: -25 to +85°C Wire harness: PVC,  rubber,  silicone Operating frequency: 50/60Hz Applicable current: 3A Applicable voltage: 250V AC/DC Flammability ratin...
  • Wire Harness For UTV Car

    Wire Harness Kanggo Mobil UTV

    Rincian ISO IATF pabrik industri lan otomotif aplikasi Model Kabel Harness: Model kawat otomotif 04 Papan Asal: Kapasitas Olink: 5.2USD MOQ: 120 × 140 × 25 Sentimeter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tinned Kawat tembaga: inti tembaga, jaket PVC Suhu dinilai: -25 nganti + 85 ° C Sabuk kabel: PVC, karet, silikon Frekuensi operasi: 50 / 60Hz Saiki sing ditrapake: 3A Voltase sing ditrapake: 250V AC / DC Flammabilit ...
  • OBD Wire Harness

    OBD Kawat Harness

    Rincian Déput kabel sabuk kabel profesional berkualitas tinggi, Perakitan kabel OBD. Nomer model: sabuk kawat otomotif 18 Papan Asal: Kapasitas Olink: 3 USD MOQ: 80 × 100 × 19 Sentimeter Produk 1) OBD II sudut kanan pria hingga Kabel wanita 2) Panjang = 0.4m 3) Aplikasi: transmisi data mobil 4) material: Konektor: berlapis emas, dilapisi nikel Konduktor: tembaga murni AWG: 24 # / 26 # / 28 # Shield: foil and spiral Jacket: PVC, Black Voltage: 12V / 24V 5) Testing: 100% testing 6) Sertifikasi: ROHS 7) Perang ...
  • Motorcysle Wire Harness Cable Assembly

    Majelis Kabel Harness Motorcysle

    Details igh quality Professional automotive motorcycle wire harness Cable assembly Model Number : automotive wire harness 18 Place Of Origin : Oli<x>nk Capacity : 3 USD MOQ : 60 × 70 × 10 Centimeters Products SGS IATF16949,CE certificateion cable Plastic shell: nylon PA66 Terminal: tinned copper Wire: copper core,  PVC jacket Rated temperature: -25 to +85°C Wire harness: PVC,  rubber,  silicone Operating frequency: 50/60Hz Applicable current: 3A Applicable voltage: 250V AC/DC Flammabili...
  • Motorcycle Wire Harness Cable Assembly

    Majelis Kabel Harness Motor

    Details High quality Professional automotive motorcycle wire harness Cable assembly Model Number : automotive wire harness 19 Place Of Origin : Oli<x>nk Capacity : 3 USD MOQ : 80 × 100 × 19 Centimeters Products SGS IATF16949,CE certificateion cable Plastic shell: nylon PA66 Terminal: tinned copper Wire: copper core,  PVC jacket Rated temperature: -25 to +85°C Wire harness: PVC,  rubber,  silicone Operating frequency: 50/60Hz Applicable current: 3A Applicable voltage: 250V AC/DC Flammabi...
  • Wire Harenss For Automotive

    Harenss Kawat Kanggo Otomotif

    Rincian harens kawat kanggo otomotif Nomer model: harens kawat kanggo otomotif Lokasi Asal: harens kawat kanggo otomotif Kapasitas: harens kawat kanggo otomotif MOQ: Harens kawat kanggo otomotif Wire Harness Testing Testing fungsi listrik kabel utawa kabel kabel bisa ditindakake pitulung dewan tes. Papan tes wis diprogram kanthi ciri listrik sing dibutuhake, lan sabuk sing wis rampung bisa dipasang ing papan uji lan dites kanthi individu utawa ...
  • LVDS Video cable assembly

    Déwan kabel Video LVDS

    Rincian perakitan kabel Video LVDS, Harness Wiring kanggo Perkakas Ngarep, Peralatan hiburan, Peralatan Listrik dening UL1015 / UL1007 / UL1571 Nomer Model: kabel kawat otomotif 78 Papan Asal: Kapasitas Olink: 0.5USD MOQ: 20 20 10 Sentimeter Produk SGS IATF16949, CE kabel sertifikasi Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: kabel tembaga kaleng: inti tembaga, jaket PVC Suhu dinilai: -25 nganti + 85 ° C Sabuk kabel: PVC, karet, silikon Frekuensi operasi: 50 / 60Hz Saiki sing ditrapake: 3A ...