Sugeng rawuh ing situs web kita.

Babagan Kita

Babagan & Olink Technology Co., Ltd.

Wiwit taun 2001, Olink sregep nggawe pabrikan, nggunakake kabel kabel, kabel USB, konektor audio mobil, soket, wafer lan terminal. Kangge, kita uga nyedhiyakake layanan OEM, ODM ing tahap desain produk / APQP kanggo panjaluk pelanggan.
Prosesi ing omah kalebu nyetak lan perkakas, ekstrusi kabel lan kabel, konektor lan perakitan soket, stamping logam presisi, sabuk kabel lan rakitan kabel. Kita nyedhiyakake macem-macem konektor otomotif lan soket kanggo kabeh jinis mobil sing paling laris.
Produk Olink akeh digunakake ing piranti elektronik otomotif kayata sistem keamanan, sistem AV, sistem Multimedia dll, uga ing kendaraan listrik, UTV, truk pekarangan, peralatan medis, peralatan olahraga, mesin kasino, ATM, peralatan omah, konsumen lampu elektronik lan LED. Bahan sing ditrapake yaiku tundhuk ROSH / Reach / CA65 lan persetujuan UL / CUL, VDE, CCC. Kawat lan kabel otomatis miturut standar SAE / JASO / DIN. Kita bakal entuk IATF16949 paling anyar ing Mei 2018.

Kita ngekspor menyang pasar Eropa, Timur Tengah, Amerika, Australia lan Jepang. Pelanggan sing misuwur kalebu 3M, Yamaha, Honeywell, Valeo, VDO lan Visteon.
Pabrik kita dununge ing Kota Huizhou, Provinsi Guangdong, mung sak jam nyopir menyang Shenzhen. Kanthi total area bengkel 17.000 meter persegi, kita duwe meh 700 rekan.
Mlaku karo sistem ERP lan CRM, Kita mesthi ngetrapake kabecikan saka BE RELIABE PARTNER, NILAI EKSTRA Cipta kanggo PELANGGAN LAN TUMBUH karo PELANGGAN

QUALITAS SERTIFIKASI

Kita pengabdian dadi pemasok ODM global sabuk kabel lan perakitan kabel, wis lulus sertifikasi sistem kualitas IATF 16949: 2016 lan sistem lingkungan ISO14001: 2015, uga sertifikat sistem medis ISO13485.

Produk kami tundhuk karo standar proteksi lingkungan RoHS, REACH lan non-phthalate, kabeh bahan baku UL disetujoni.
Dhukungan QC / Teknis

Staff departemen produksi duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing produksi harnesses. QC nduwe total 18 karyawan. Sawise dipilih kanthi ketat, inspeksi alat kabel wis luwih saka 8 taun pengalaman. Departemen teknik wis entuk akeh sertifikasi teknis lan 15 taun pengalaman riset lan pangembangan produk sabuk kawat.

FASLAYANAN UJI

 Kita nawakake layanan 7 * 24H kanggo nyedhiyakake kuotasi pelanggan sajrone sedina, nyedhiyakake conto sajrone 3 dina, supaya pesanan bisa dikirim sajrone 7 dina kanthi cepet, kapasitas produksi saben dina bisa nganti 500, 000 pcs.

Produk kami seneng pasar ing Amerika Serikat, Eropa, Australia, Kanada, lan Aisa.
Kita kanthi tulus seneng ngunjungi, Huizhou Olink Technology Co., Ltd. bakal dadi mitra sing bisa dipercaya!