Sugeng rawuh ing situs web kita.

Jinis produksi

  • Sabuk kabel otomotif
  • Bahan umum kanggo sabuk kabel otomotif
  • Terminal
  • Dasi
  • Bahan pipa
  • Tape

Pusat produk

Babagan kita

  • Babagan Kita

    Kita pengabdian dadi pemasok ODM global sabuk kabel lan perakitan kabel, wis lulus sertifikasi sistem kualitas IATF 16949: 2016 lan sistem lingkungan ISO14001: 2015, uga sertifikat sistem medis ISO13485.

    Produk kami tundhuk karo standar proteksi lingkungan RoHS, REACH lan non-phthalate, kabeh bahan baku UL disetujoni.
    Dhukungan QC / Teknis

    Staff departemen produksi duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing produksi harnesses. QC nduwe total 18 karyawan. Sawise dipilih kanthi ketat, inspeksi alat kabel wis luwih saka 8 taun pengalaman. Departemen teknik wis entuk akeh sertifikasi teknis lan 15 taun pengalaman riset lan pangembangan produk sabuk kawat.

    cj06

Sampeyan bisa ngubungi kita ing kene